Victòria de l’equip cadet femení de Voleibol d’Esplugues

16:12 h ·
Actualitzat a les 16:12 h ·
Alejandra Vives ·
Temps de lectura: 2 minuts

L’equip cadet femení del Club Voleibol Esplugues acaba primer en la fase de classificació pel Campionat d’Espanya després de guanyar 3-0 al Club Voleibol Sant Cugat

Aquest passat cap de setmana del 6 i 7 d’abril es va disputar al Pavelló Olímpic la Vall d’Hebron la Fase Final pel Campionat d’Espanya de la Categoria Cadet Femenina.

L’equip cadet espluguenc, gràcies a la segona posició de la lliga, esperava en semifinals el vencedor del partit de quarts de final que enfrontava l’organitzador, el CV Vall d’Hebron i el Barça CVB, partit que es va resoldre al Tie Break per a l’equip blaugrana. Per tant, la plaça directa per al campionat més propera implicava guanyar la semifinal al Barça CVB. Ja s’havien enfrontat a la Primera Fase de la lliga amb resultat a favor de les espluguenques (3-1 i 3-0) però a les fases l’equip comptava amb l’ajuda de l`Aina Ginestà, jugadora de l’equip que pertany al Programa ARC Blume. El partit va ser poc fluid, segurament condicionats pels nervis del moment, però es va resoldre per 3-0 per a les espluguenques, aconseguint així una plaça a la final i un bitllet per jugar el Campionat d’Espanya del 8 al 12 de maig a Astúries (Llanes, Ribadesella, Posada de Llanes, Nueva de Llanes i Ribadedeva).

A la final, l’objectiu era classificar-se com a primeres de Catalunya per tenir, a priori, un millor grup al sorteig. El rival de la final era el DSV CV Sant Cugat, als partits previs cadascun havia obtingut una victòria a casa per 3-0, així que el resultat es podia decantar per qualsevol equip. Gràcies a un joc sòlid des del principi de totes i la contribució de 26 punts en tres sets d’Aina, l’equip va guanyar la final per 3-0, proclamant-se campiones de les fases finals. Les tres places catalanes les van aconseguir el CV Esplugues, el DSV CV Sant Cugat i el Barça CVB. En acabar el partit, l’Aina es va desplaçar a l’aeroport per viatjar amb la Selecció Espanyola per preparar el Preeuropeu a Cambados.